Gocart 2010

  • 5528371227_3b 8eeda 022_b
2010-05-06

Det skall tydligen vara en nytillkommen sponsor som kapar med sig vandringspriset från rövarheatet. Förra året vann Michael Jonsson AD Plast och i år var det Mikael Larsson MPL Konstruktion Reftele

Det blev en övertygande seger, tyvärr så fick Micael Jonsson transmisionsfel och Ticko som också var en av favoriterna fick något annat bekymmer med bilen och fick också bryta. Nu blev Daniel Damgaard 2:a och Kent Bengtsson 3:a. I Lemans tävlingen fick vi ihop 9 lag, lottningen som alltid görs före vanns av Lag Nylander med Mikael larsson och Mats Svanström, 2:a blev Lag PM från Vegas Racing med PM Rydahl, Stefan Tröckan Kristoffersson och Lars från Plastprint. 3:a blev lag Z med Johan Värn och Björn ERS. Loppet kördes med förarbyte och i hela 1,5 timma kämpades och fightades det friskt, inga skador i år trots att det var lite närkontakter. I år hade vi med 2 damer min revisorassistent Maria Catoni och från Frepart i Stockholm kom Annemone. Hoppas vi kan få med några fler damer till nästa år.
Vädret var uppehåll med lite sol, blåst och ganska kallt men det verkade inte deltagarna bry sig mycket om. Sedvanligt serverades lite tugg och dryck under tiden och efter avslutad prisutdelning förflyttade sig flertalet över till stora banan mitt över gatan då det lägligt nog var klubbträning i ARC. Jag fick då tillfälle att prova min bil som genomgåt en omfattande renovering, bilen visades även upp på gocartbanan, nylackad och fin. Det blev 2 pass i vilka det kunde avslöjas  ett par små detlajer som var gott att kunda eliminera innan helgens race som blir nu till helgen på Scandinavian Raceway. Det kommer mellan 150-180 tävlingsbilar till helgen i 10 talet klasser så för er som är intresserade så är det verkligen ögongodis att beskåda både i depån och på banan.

Ett stort tack till er som hade tiden och intresset att deltaga och så hoppas jag få återkomma även till nästa år.

Vegas

Klicka här för bilder