Sponsor/Grappaprovning

2010-11-05

Hallå ärade sponsorer, Jag gjorde ju en liten passus efter Falkenberg att det kommer att bli en liten sammandragning som säsongsavslutning i höst och den kommer att bli 5 november på DX Plastic i Bredaryd kl 18.00 Jag gör det i 2 avseenden, dels att fira 10 årsjubileum som racerförare och dels att man gått in i ett nytt segment åldersmässigt. Temat blir RACING och GRAPPA. En härlig kombination

Jag har hyrt in 2 simulatorer från Nostalgia och Ticko  där vi kan rejsa lite mot varandra, det kommer att bli mingel med provning av några fina GRAPPAsorter (direktimporterad från ursprungslandet) och så blir det lite att stoppa i kistan. Kvällens kock är min måg Henrik Ekstrand som assisteras av mina barn med respektive.

Flera av er framförallt i vårt närområde har säkert redan sett inbjudan via nätet (en del har redan aviserat) men för er som inte har det så finns den på www.larsvegas.nu/grappamingel

För att planera maten vill jag att du hör av dig till antingen mig direkt eller länken på nätet redan i denna veckan. Du tar naturligtvis med dig respektive.

Hopps det blir en trevlig kväll i goda vänners lag. Redan nu början man se fram emot nästa säsong…

Vegas / Vegas Racing (bilder från Falkenberg)

Aircraft quiz,                            den som har rätt på nedan får en xtra grappa….

This should be an easy quiz for those who have even a medium of knowledge about aircraft.   The answer may surprise you.

"What is the primary advantage of rotary-winged aircraft over fixed-winged aircraft?"

                        

            I got it wrong, too!  Vegas… vad tänkte du ?