säsongsstart

2012-04-05

Kukkelikuuuu. Hej alla sponsorer och tack för stödet. Vill dessutom hälsa ytterligare 2 nya sponsorer välkomna för året, Säkra Småland AB och Atlant Fonder AB. Det är fortfarande inte färdigjobbat på bilen men det börja ljusna men de små detaljerna tar lite tid (som alltid) nu väntar vi på att de nya drivaxlarna skall komma fram sedan är det lackering av fronten som fick sig en jäkla smäll i sista racet i Falkenberg förra året.

Hoppas kunna bränna av lite fler info framåt vad som händer på de olika fronterna. Den 17 april är det kvällsträning på Anderstorp och då måste vi vara klara för test. Sedan räknar jag att det skall bli sponsorträff den 3 maj lika tidigare år på Scandinavian Kartway i Anderstorp med en programpunkt som just blivit klart men punkten är inte präntat än, kan säga att det handlar om ”stålar”, mer info tider osv kommer inom kort men notera den 3 maj mellan 13.30 och 18.00

Första racet blir i Anderstorp den 19-20 maj. Lite strul när det gäller detta datum men på ett eller annat sätt så blir det race för min del. Preliminär kalender finns på hemsidan. Den är under uppfräschning och kommer snart i ny skepnad.

Flera av er har smuttat mitt vin (vårt, min hustru och jag)  som jag tror och fått kommentar klart godkänt, har tyvärr gjort slut på nästan hela fjolårets skörd men  det ligger och jäser några tusen flaskor nere i Ungern för att få bli avnjutna framåt hösten. Skall ner och inspektera nästa vecka hur våra vinmakare sköter sig. Och hur gården för övrigt gestaltar sig. Troligen blir vingården tillgänglig för uthyrning och då naturligtvis med extra rabatt och företräde för mina sponsorer. Mer om detta frampå vårkanten.

Under tiden vill jag önska alla en riktigt Glad Påsk och lev väl ”live your life today, tomorrow might be too late” www.larsvegas.nu vegas