Kinnekulle 2013

  • Kinnekulle
2013-08-20

Det blev en skithelg på Kinnekulle

Det blev ingen helg som kunde njutas även om vädret var underbart, i 2:a träningspasset på fredagen så brast en drivaxel vilket renderade i en piruett ut bland slagget från Kinnekulles tidigare skifferbrytningar.

Turligt hände det i ett avsnitt där inte hastigheten var så hög så det är inte troligt att det slog sönder så mycket, hjulet for iväg i hög fart framför mig och det var bara att kasta in handduken. Vi kunde dock njuta av fredag kvällens härliga väder med grillat tillsammans med övriga sport 2000 gänget. Så var det att släpa in bilen på släpet utan vänster bakhjul. Hemkomst Anderstorp efter ett brake vid Hornborgarsjön med kaffe.

Bubben Sandqvist som var assisterande mek och hjälpreda fick komma hem en dag tidigare på detta sättet. Nu väntar lite arbete för den övriga staben. Bubben visar på axeln som rök av.

Väl hemma och allt lossat och på plats i garaget i Anderstorp var det att åka hem och packa ur husbilen, det bar sig inte bättre att det hela slutade med en liten resa in till Värnamo Sjukhus i ambulans. Vid tvätten av husbilen fick jag ett stick av ett bi eller geting på örat, jag har varit överkänslig för dessa bett tidigare och efter 10 minuter var det bara att konstatera att be hustrun ringa…5 minuter senare var det en ambulans på garageuppfarten med medikament som direkt gjorde susen, ett värde på 80/40 sades inte vara riktigt bra så det var bara att hänga med in på akuten och gå igenom lite tester innan hemfärd sent på lördag kvällen. Ja så kan det gå om inte haspen är på.

En helg som inte var något att skryta med men det kommer nya, nästa race är på Falkenberg den 13-15 September som är grand final i Sverige sen får vi se om det kan bli ett säsongsavslut i England i slutet av Oktober, jag hoppas det.

Under tiden blir det att åka ner och kolla vingården, det drar ihop sig till skörd och som läget är nu så ser det mycket lovande ut, mycket sol har det varit och förutsättningarna är jättebra.

På återhörande

Live your life today, tomorrow might be too late

Vegas Racing

Vegas