Nya insatser igen

  • Vin
2013-02-26

Hej alla stöttepelare !!!!! Snön håller på att smälta och det blir ljusare för varje dag, vårkänslorna börja krypa på…

Så känner jag det just nu och vad som står för dörren är en ny säsong med racingen. För tillfället är bilen i molekyler, massor av små detaljer håller på att fixas i chassi av mina underbara mekkar Per och PM, motorn är hos en specialist för renovering in i minsta detalj. Tyvärr saknades det lite pulver förra säsongen. Men att bli (oftast)2:a och ta sig i mål vinner man i längden ändå, det blev ju som bekant en totalseger i RHK cupen i Sport 2000. Men nu skall det bli åka av för jag har hoppet att bilen skall bli i riktigt bra kondition rakt igenom. Hela svenska serien är inplanerad och jag hoppas att det kommer att bli någon eller några utlandsrace i år. Jag hoppas klart att ni vill komma och uppleva historisk racing och se både min klass och alla övriga intressanta klasser från formelbilar till standardbilar. Min hemsida har varit under uppdatering länge men nu är den snart klar med helt nytt upplägg, anpassad för både Ipad och Iphone. Jag lovar att den kommer att underhållas bättre än vad den gjorts de senaste åren och med detta en helt ny logotype för Vegas Racing Premiären i Sverige blir i Anderstorp helgen 11-12 maj. Hela kalendern kommer på hemsidan.

Det var Racingen och jag hoppas självklart att du stannar kvar även i år som sponsor, har endast tappat en av fjolårets sponsorer och hittills har jag ersatt den med Grizzly Medical Polen, tack Björn för det. Dessutom är det ett par till som ligger under luppen. Det kommer som tidigare år snart en liten faktura på samma summa som förra året, vilket jag hoppas är OK. Tycker du att konjunkturen just nu är tuff så självklart betalar du när kassan känns OK. För vem vill tappa en kund….

Nytt för i år är att ni som sponsor kommer att vara medlemmar i Villa Vegas vingård i Ungern med möjlighet att hyra förmånligt, möjlighet att boka/köpa vårt kvalitetsvin från Somló, det äldsta och minsta vindistriktet i Ungern + andra nyheter/dumheter vi planerar därnere. För Villa Vegas ligger nu hemsidan rykande färsk med information om gårdarna och allmänt runt omkring i området och det finns en flik som heter Hemlighuset, där loggar du som sponsor in med användarnamn: villavegas och lösen: larsvegas. Du kan faktiskt bli vinbonde på distans, en ny idé som jag tror kan realiseras,…… först till kvarn….

Sponsorträff: det har varit svårt sista åren att samla en tillräckligt stor skara, jag har lite idéer med allt från Gocart, vinprovning och fondförvaltning. Eller kanske någon av er sponsorer vill presentera sig och sitt företag, allt beaktas. Mer om detta återkommer vi framöver med löpande info…

Under tiden ha det härligt och glöm inte, ”live your life today, tomorrow might be too late”

Vegas www.vegasracing.se    kommer att ligga i sändning inom 2 veckor www.villavegas.se