Sponsorträff Anderstorp

2014-10-23

Lite info från kvällen med Vin å Racing den 23 oktober, en del av er var med och några hade inte tillfälle.

Här kommer några bilder från kvällen, vi var 55 personer och det var högt till tak, m.a.o. det tullade lite på lagret. Vår kock grillade hemgjorda hamburgare som var av ypperlig kvalité och smak tillsammans med tillbehören.
Mats Svanström Extrutec kammade hem vinkylen med högsta budet som inbringade 5000:- och tillsammans med kvällens frivilliga låda blev det totalt 6400:- till Barncancerfonden, bra va….
Nu ser vi fram emot nästa säsong som kommer att starta upp på Kinnekulle i Maj, kalendern kommer att uppdateras på hemsidan
Och så hoppas jag ju självfallet att alla är med ytterligare ett år som sponsor, jag hoppas kunna göra något roligt även under nästa år. Det blev inspirerande när så många nappade på eventet vi hade nu. Jag återkommer efter helgerna med mer bulletiner från garaget.
Under tiden ha en bra höst/vinter
Vegas
www.vegasracing.se

 

 

Tack för din gåva
Vi är både glada och tacksamma över att du stödjer Barncancerfondens verksamhet. Alla bidrag är betydande för fortsatt forskning och utbildning inom barncancer. Vi har mottagit följande beställning:

Ordernummer: 2613506
Betalningssätt: Kort - MasterCard/Visa
Givarnummer: 6144984
Givare: Vegas Racing Johansson
Adress: Töråsvägen 13, 33433 Anderstorp
Sak á-pris Antal Summa
Gåva 6.400 kr 1 6.400 kr
Totalt: 6.400 kr
Varmt tack.
Olle Björk
Generalsekreterare

Vid eventuella frågor/kompletteringar kontakta vår givarservice på telefon 020-90 20 90, skicka ett mejl till info@barncancerfonden.se.eller besök vårt supportforum.