Racing / Vin 2014

2014-03-30

I verkstan är det på slutklämmen att plocka ihop bilen till körbart skick efter uppgradering av motor liksom förstärkning av bakhjulsupphängningarna + mycket andra små förbättringar, med detta hoppas jag nu att slippa fundera på om bakhjulen skall lossna… Målet är att vinna klassen totalt i RHK cupen även i år, räknar att åka samtliga race i Sverige enligt kalendern, och så hoppas jag även kunna avsluta med Brands Hatch i oktober månad även i år.

Hej alla,

Först ett stort tack till er trogna sponsorer i Vegas Racing, fakturor
har gått ut och nästan alla har reglerat, hoppas att resterande regleras när ni känner för det… Har tappat ett par gamla sponsorer men å andra sidan har det tillkommit följande nya: Aplexus i Anderstorp, Paul Hall i Jönköping, Gösta Fredriksson Plastkonsult i Gnosjö, Depro i Klagstorp, Knutssons Bygg Gislaved, Conntec Bredaryd och Avac Plast i Trollhättan, tusen tack till er och hoppas få se er på våra race vid tillfälle. Ytterligare ett par är på väg att komma in i denna eminenta församling.

Vad som nu står på agendan är att starta upp motorn i veckan, hoppas att kunna få en privat timma på Scandinavian Raceway för att köra in motorn försiktigt. Därefter skall vi köra bilen på rullande landsväg för att se vad vi har för effekt och med ledning av detta kunna se att vi har kräm i maskineriet som krävs för att ligga i toppen.
Håller sen planen är det kvällsåk i Falkenberg den 9 april.
Tyvärr verkar vi inte få något kvällsåk i Anderstorp i år pga schismen som drabbat banan/klubben/myndigheten.

Många av er ha köpt till lite av vårt eminenta vin från vår gård nere i Somlo Hill Ungern, jag är säker på att det vattnas i gommarna på er, inte att förglömma att det är ett vin som kallas bröllopsnattens vin, bifogar ett litet utdrag.. kanske världen bästa. Trevlig läsning.
Nu under våren så görs sista renoveringarna på gårdarna för att det skall bli fullt användbart både privat och att hyra ut eller som tillflykt med mindre grupper….om det går så hoppas jag kunna köra ett avslut i oktober med de som kan tänka sig att följa med ner och insupa atmosfären i skördetid.
Apropå vin, jag har kommit över en extra vinkylare för c:a 190 flaskor, butikspris för detta ligger över 30.000. någon som är på jakt efter ett sådant så har jag ett över ouppackat till ett bra pris, bifogar bild. Först till kvarn…………
Nu åter till verkligheten och en riktigt tuff vecka med förhoppningen om att få till bilen inför säsongen.

www.vegasracing.se<>
www.villavegas.se<http://www.villavegas.se>

Live your life today, tomorrow might be too late Återkommer med mer
info efterhand