Sponsorträff 12 maj Skandinavian Kartway

2016-05-12

Här kommer en liten resumé från sponsorträffen vi hade den 12 maj.

När det kom till kritan så samlade vi ca 20-25 talet personer varav 12 som körde gocart. Vädret var det allra bästa med 18 grader och sol.
Min ”nya racerbil” Tiga SC 81 var utställd för beskådan, Björn Zetterman som renoverat bilen var på plats och fixade det sista lilla inför avfärden mot Kinnekulle
Det blev  4 lag  med 3 personer i varje som kom till start i det 1 timma långa LeMans racet. Lagen lottades ihop och det visade sig att det blev ett par lag som anförde tonen i täten.
Lag ”Åsa Nesse” anfört av Anderstorps egen Knohultare Stefan Tröckan Kristoffersson i lag med Jan Wärnelöv och Björn Zetterman tog hand om segern i långloppet med avverkade totalt 80 varv på Scandinavian Kartway som för övrigt är en kopia av stora banan i Anderstorp.
2:a kom lag ”Eulalia” under ledning av Anderstorps egen ”Koenigsegg” JNC Jan Nylander i lag med Claes Rössel och Anders Larsson endast 1 varv bakom efter över 1 timma på banan.
3:a blev Lag 1 med Kent Bengtsson, Mats Svanström och Caroline Hjalmarsson 3 varv efter
4:a blev lag 4 med Svenne Zink, Germund Larsson och Erling Svensson.
Jag gissar av ansiktsuttrycken att döma från i karten så njöts det i fulla drag.
Som avslutning på gocarten så körde vi ett ”rüvarheat” över 6 varv med hela 13 bilar på gridden, positionerna blev lite blandade med lite omvänd startordning, Tröckarn stod i pole och med en kanonstart kunde han med minsta marginal vinna även detta heatet, 2:a blev Wärnelöv och 3:a Brothan
Under  hela aktiviteten hade min kamrat och supporter Bengan Ström ”Grillmeister med pallplacering från Grill SM för några år sedan” sett till att grillen hade lagom temp på härligt kryddade Pulled Porken som serverades med egenhändiga såser och sallad till allas förtjusan.

https://www.dropbox.com/sh/4vl81kf7fjr22ni/AABeEu69uZaP-ETvclN_jtq0a?dl=0

Efter avslutade race och prisutdelning tackar Vegas Racing alla sponsorer och vänner för all support och önskar en trevlig sommar.
Noteras kan åxå att Jan Wärnelövs bok om Formel 1 tiden i Anderstorp lottades ut till 8 lyckliga mottagare.

Åker nu till Ungern för att se över domänerna och återkommer inför nästa race som blir Gelleråsen i Karlskoga den 17 juni.

”live your life today, tomorrow might be too late”