Sponsorträff 2017

2017-05-11

Hallå i hûlet,

Det blev lite stressigt mellan sponsorträffen och avfärden till Kinnekulle men här kommer lite noteringar.

Tyvärr blev det lite manfall, jag kan gissa att det har med en högkonjunktur som ju är mycket trevligt och vädret, men ni som trotsade detta fick en trevlig upplevelse på gocartbanan och att köra på vått underlag är egentligen fantastisk trevligt, ungefär som att köra på is med mycket sladd osv. dessutom är det mycket nyttigt

Hur som helst så samlades vi 15-20 personer varav 8 tog chansen att köra gocart, och det blev mycket körning för dessa 8 personerna.

Vi startade med en frikörning på c:a 10-12 minuter varefter vi avbröt och tog gemensam lunch som min vän tillika vinbonde i Ungern Bengan Ström hade fixat och det var inte vad som helst

Menyn bestod av Wraps med en Pullad Pork på ett stycke av grisen som var ”filéfläskkarré” något att efterfråga när ni kommer till köttdisken, till detta tillbehör med sallad, syltad lök och en underbar sås som jag tror hade kvinnlig upphovsrätt. Jag tror alla kan intyga att detta var en höjdare, den starkaste drycken till detta blev nu Ramlösa citron.

Ja sedan körde vi ett kval om 7-8 minuter för att fastställa startordningen. Det var mycket jämna tider och jag tror att Anders Z hade snabbaste tiden.

Efter en kaffepaus så drog i igång racet som beslutades köra med omvänd startordning, i Pole hamnade då Lopus, han hade nog på känn att det skulle bli denna ordningen.

Starten gick och det blev ett tufft race med flertalet snurrningar, Lopus fick inte riktigt till det utan hamnade långt ner i fältet ganska tidigt och kunde sedan inte rusa upp i fältet.

Nu blev det kamp om segern mellan Z och Jörgen Stjärneby som hade en riktig duell under i stort sett hela racet, Z fick en liten tryckare med endast några varv kvar och fick kämpa sig uppåt men nådde inte ända fram till Jörgen som knep segern i den prestigefyllda tävlingen.

På pallen Jörgen Stjerneby, Anderz Z och Kent Bengtsson. Sedan följde följande ej i ordning: Johan Rössel, Kalle Rössel, Bengt Gustavsson, Ulf Stjerneby och Jonas Davidsson

Avslutning med prisutdelning och utlottning för deltagare.

Notera på bilden 2 som backade att köra gocart och njöt Bengans grillade Wraps.

Tusen tack till er som ville komma och trotsa vädret, och stort tack till Bengan för otrolig förning.

 

Vegas

 

”live your life today, tomorrow might be too late”

 

www.vegasracing.se

www.villavegas.se