Gelleråsen 2022

2022-06-13

Oj vad tiden rinner iväg, snart är det midsommar och sommar och för många en välförtjänst semester.

För egen del har jag legat lite lågt, det har inte varit några problem utan har varit tillsammans med familjen i Ungern och firat lite och haft det skönt. Dessutom hunnit med en prestigefylld golftävling Fattia Vs Rika nere i Ungern. Tyvärr vann inte mitt lag heller detta året som var 30 års jubileum.

 

Tyvärr missade jag första racet i år som var på Kinnekulle, och det var lite synd för det var tydligen lite vädermässigt anpassat för mig…

Hur som helst nu drar det igång på allvar igen med Velodromloppet i Karlskoga till helgen efter ett långt uppehåll. Vi var visserligen  på Sviestad i Linköping för ett shake down i april och testade bilen och det verkar som grejorna kommer funka…

Men som jag nämnde sist har det även blivit 2 track days så rattrostig har jag inte blivit.

 

Nämnde även att vår klass med Formel Vee blir bara större och större (till skillnad från flera andra klasser) och nu kommer vi att bli delade i Karlskoga, B klassen som är bilar tillverkade 65-68 är 18 bilar och C klassen vilken jag åker är bilar 69-71 är vi 14 bilar. Enda skillnaden på bilarna är i princip framvagnen men i övrigt samma motorer och lika reglemente.

 

Vår klass åker det sista heatet så det blir sen hemfärd på söndag, det är över 200 bilar anmälda i 10 olika klasser, både Formelbilar och standardbilar, och självklar bara historiska bilar.

 

Det kommer efter helgen en liten rapport i vanlig ordning. För den intresserade kommer helgens race i Karlskoga att sändas på live TV via RHK:s hemsida.

Alla tider osv finns på www.rhk.org under fliken tävlingar/ Velodromloppet.

 

Någon som är på hållet så har jag möjligen några biljetter att utnyttja.

 

Under tiden

”live your life today, tomorrow might be too late"

 

Vegas

www.vegasracing.se

www.villavegas.se